fredag den 17. februar 2017

Strikkede gæstehåndklæder


Der er faktisk gået nogle måneder, siden jeg blev færdig med disse strikkede gæstehåndklæder. Men de er ikke kommet i brug endnu.

Nu da jeg har hængt håndklæderne op, er jeg faktisk godt tilfreds med dem. Så hvis de viser sig at være gode i brug, skal jeg helt klart strikke nogle flere. Det ville desuden se fint ud med en bunke i forskellige farver liggende klar til gæster, synes jeg.

Håndklæderne er faktisk ret kedelige at strikke. Men de er gode at strikke foran fjernsynet, da de ikke kræver særlig meget koncentration. Ingen opskrift, men jeg har brugt samme mønster som i mine yndlings strikkede karklude i denne DIY.

Dog er der lidt flere retmasker i kanten, så den bliver bredere end på karkludene. Og øverst har jeg strikket et knaphulslignende hul, som bruges til ophæng. 

Jeg har strikket i bomuldsgarn fra Søstrene Grene. Hvert håndklæde vejer lige over 80 g og måler ca. 51 × 33 cm. De virker dejlig bløde, og størrelsen er lige tilpas til gæstehåndklæder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...