lørdag den 6. august 2016

Forladt


Det er heldigvis ikke mig selv, der er blevet forladt. Men det er mit strikketøj. Jeg har ikke strikket siden torsdag aften!

Vi er på ferie i nationens hovedstad og har haft travlt siden tidlig fredag morgen. Og når vi ikke er ude og opleve, er børnene så vilde efter at komme afsted, at de ikke kan sætte sig ned og slappe af bare et øjeblik. Så de holder også mig i gang.

Hvor gammel skal man være for at kunne slappe af? Og måske vigtigst, hvor gammel skal man være for at kunne lade andre slappe af?

Så dér ligger mit strikketøj helt forladt i sofaen i sin taske. Tasken flyttes rundt, hvis den er i vejen, men strikketøjet tages ikke op af den. 

Har du for øvrigt spottet min fine patchworktaske? Den fik jeg af min dejlige kollega Lene, som havde fået sin dygtige mor til at sy den. Helt uden mit vidende. Behøver jeg fortælle, at jeg blev vildt glad? Tasken bliver selvfølgelig brugt til mine strikke- og hæklesager. Tusind tak, Lene - og Lenes mor. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...