fredag den 8. juli 2016

Mit yndlingsmønster til strikkede karklude



Jeg har i årenes løb været igennem flere forskellige mønstre til strikkede karklude. Jeg finder på selv. Det vil sige, jeg bruger mønstre, som jeg igennem alle mine år som strikker har lært et eller andet sted, og så inkorporerer jeg dem i den form, som jeg ønsker, at mine karklude skal have.


Mønstrene er altid relativt enkle og kræver ikke megen koncentration, da jeg strikker karklude i situationer, hvor jeg ønsker at beskæftige hænderne, men hvor øjnene og især hjernen er optaget af noget andet. Eller på farten, hvor jeg bare skal kunne hive noget nemt og småt strik op af tasken. Så jeg strikker karklude foran fjernsynet, til møder, under transport, i venteværelser og lignende.


For nylig er jeg begyndt at strikke karklude i perlerib. Og det er hurtigt blevet mit yndlingsmønster. Af to grunde. Perlerib er endnu nemmere og hurtigere strikket end almindelig rib eller perlestrik. Sidstnævnte har ellers tidligere været mit foretrukne mønster. Og klude i perlerib har vist sig at være overraskende lækre og bløde i brug. I hvert fald de par stykker, som jeg indtil videre har taget i brug i mit eget køkken.


Så dette er det mønster, jeg bruger til klude for tiden. Jeg overvejer en hurtig DIY en af de kommende dage. Men jeg skal lige tage mig sammen til det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...