fredag den 17. juni 2016

Dejlige ting med posten

Vi brokker os måske over de høje portopriser og lange leveringstider. Men nogle gange lykkes det postvæsenet at gøre os nærmest lykkelige. Bevares, jeg har selv bestilt og betalt for varerne, men det er nu alligevel dejligt, når postbudet ringer på. 


I dag modtog jeg det nye Maries Idéer (nr. 3/2016). Jeg har kun bladret og smålæst lidt endnu, men så har jeg det til gode til i aften, når ungerne er puttet, hvis jeg da ikke falder for fristelsen og kaster mig over den nye sæson af OITNB på Netflix. Men så kan jeg læse i morgen formiddag, før jeg skal på aftenarbejde. Indtil videre ser det spændende ud. 


Desuden modtog jeg en pakke med garn og strikkepinde. Jeg nåede lige at få fat i noget Alpaca, før Drops Supersale var ovre. Det skal bruges til at forkæle mig selv med. Desuden købte jeg flere af mine yndlingsrundpinde i messing. De er helt klart de bedste pinde for mig at strikke med, og jeg køber dem efterhånden, hver gang jeg skal udskifte nogle af de gamle, eller når jeg er så heldig at have brug for en helt ny tykkelse eller længde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...