onsdag den 14. december 2016

Dørkrans - Julen 2016


Som så mange andre familier hænger vi også hver jul en krans på vores dør for at fejre julen og for at byde gæster velkommen i december. Vi har en ny krans med ny pynt hvert år.

Årets krans er meget enkel. En flettet krans købt i supermarkedet. Den overlever nok til næste år i modsætning til de mange grønne kranse, vi tidligere har haft. 

Pynten er ligeså enkelt. En balletengel med lidt glimmer. Ja, det kan godt være, hun er en fe, men hun pynter op til jul, så vi har besluttet, at hun er en engel. Vi har haft hende, siden datteren var 5 år og gik til ballet. Nu er hun 10, og englen er blevet en del af vores faste julepynt, som skal frem hvert år. 

Desuden en strikket sløjfe. Faktisk strikkede jeg den til pakkespil til julefrokost med kollegaer. Julefrokosten var jeg nødt til at aflyse på grund af migræne. Så jeg fandt en anden anvendelse for sløjfen. 

Datteren er vild med kransen. Jeg er godt tilfreds. Sønnen synes vist, den er for tøset. Manden har ikke rigtig sagt andet end, at det er hyggeligt, at den hænger der. Hmmm...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...