mandag den 14. oktober 2013

Halloween grafik

I år har jeg valgt at lægge en enkel Halloween baggrund på bloggen. Faktisk elsker jeg al (u)hyggen omkring Halloween, men jeg har stadig ikke vænnet mig til at fejre Halloween, så jeg kommer normalt alt for sent i gang (hvis man spørger børnene), og har for lidt pynt og tema-mad til at det batter.

Men nu er der så lidt grafik på bloggen. Og du kan også få noget. Jeg lavede små animationer og enkel grafik for nogle år tilbage, og det er tilgængeligt for andre på min gamle hjemmeside GJDesigns.dk. Kom direkte ind på Halloween siden ved at klikke her.2 kommentarer:

 1. Der er rigtig kommet halloweenstemning herinde ! Det er skønt!

  Selv om jeg ikke fejrer halloween, synes jeg, det er rigtig hyggeligt med alle græskarene og de forskellige kreative pyntegenstande.

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Ja, det er dejligt med lidt farve og lys nu, hvor aftenerne er blevet mørkere. Og der er jo langt fra sommer til jul, så det er godt at have noget at fejre eller pynte op for. Vi fejrer heller ikke rigtig, men pynter lidt op. Jeg tænker på, at vi så småt er ved at starte nogle traditioner, som det måske bliver sjovt at fastholde i fremtiden.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...