søndag den 14. oktober 2012

Halloween grafik

Jeg kan se, at der begynder at snige sig indlæg omkring Halloween ind over hele blogland og på Facebook. Egentlig fejrer jeg slet ikke Halloween, selv om min datter plager om, at vi skal komme i gang med det. Så vi har købt lidt pynt, og jeg overvejer at lave et eller andet selv.
Dog plejede jeg at være ret fascineret af temaer og farver omkring Halloween, da jeg for nogle år siden lavede små animationer. Dem kan du stadig finde på min gamle hjemmeside GJDesigns.dk.
Klik på linket og kom direkte til Halloween-grafikken - Halloween GrafikIngen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...