tirsdag den 31. januar 2012

Kalejdoskoper...

Siden jeg var helt lille, har jeg været vældig fascineret af kalejdoskoper. Kan I huske de rør, man kunne kigge ind i og dreje på, så der opstod forskellige mønstre indeni? Jeg har aldrig kunnet modstå dem!

For nylig fortalte min mor mig, at min mormor havde sådan et, da jeg var helt lille bitte. Det er nok der, fascinationen er opstået, selv om jeg faktisk ikke kan huske det - dog synes jeg, der begynder at dæmre et lille erindringsglimt, når jeg nu har fået det fortalt.

Her til aften sad jeg og kiggede på mine billeder af det tæppe af oldemorfirkanter, jeg lige har færdiggjort til min datter. Og så gik det lige op for mig, at grunden til, at jeg er så vild med oldemorfirkanter må være, at de minder om mønstrene i et kalejdoskop! Det havde jeg bare aldrig tænkt over før...

Se lige denne lille animerede gif, som jeg lavede for nogle år siden...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...